About Us

Een non-conformistische olifant zonder hulp van iemand anders is een buitengewoonheid, maar op geen enkele manier is vorm of vorm onduidelijk. Maverick-olifanten kunnen gevaarlijk zijn en kunnen op hun manier vernietiging veroorzaken. Ze kunnen oogsten en steden schaden en als ze zich eenmaal krachtig voelen, kunnen ze over mensen heen stampen zonder het risico op straf te lopen.

Een buitenbeentje olifant is een gevaarlijke aanbeveling, aangezien het monster in volle stroom kan aankomen met snelheden van 25-30 km en 60 minuten. Hij zal met zijn kop naar zijn vijand schieten terwijl hij heggen en bomen op zijn weg breekt wanneer hij de ‘vijand’ nadert.

Voordat het backwoods-kantoor de executie van non-conformistische olifanten zou goedkeuren, maar door de jaren heen, met het oog op het behoud van het natuurlijke leven, gaat het erom wilde olifanten te vangen en daarna misschien te temmen en daarna over te dragen aan een dierentuin of een vastgehouden bos.

In India zijn in het nieuwe verleden in ieder geval 3 buitenbeentje olifanten gevangen door de Timberland divisie. Dit is ongetwijfeld een ganzenveer in de hoed van de wachters van het bosgebied. Een groot deel van de gevangen olifanten was afkomstig uit de wildernis van Karnataka en de laatste werd gevangen in Hassan

Een rebellenolifant vangen is sowieso niet zo eenvoudig als het lijkt. Buitengewone overweging en arrangementen moeten worden uitgevoerd. Een hele groep bestaande uit een tracker met een kalmeringswapen, een dierenarts, jeeps en twee beheersbare olifanten zijn nodig. Evenzo zijn de Timberland-ambtenaar en zijn staf met veel touwen vereist. De noodzaak van beheersbare olifanten kan niet worden belemmerd, aangezien deze het belangrijkste onderdeel vormen van de herstelinteractie van de rebellerende slagtand.
Een voordeel van de vangstgroep is dat non-conformistische olifanten zich doorgaans loskoppelen van de massa en alleen werken.

Vervolgens is het veelzeggend dat een buurtvolger die de olifant kan volgen, in de buurt is om de bijeenkomst naar het monster te leiden.

Het is ideaal om de rebel alleen overdag te zoeken, want rond de avond zal het voordeel bij de olifant zijn. Het punt zou moeten zijn om het monster te lokaliseren en snel in het vizier te komen en daarna op de olifant te schieten. Het is essentieel om een ​​goed punt te hebben, aangezien de olifant het verzamelen van schokkende resultaten kan beschuldigen.

Als een spoorzoeker met een verdovingswapen een schot op de olifant kan maken, wordt het monster tot rust gebracht en dat is het moment waarop de vriendelijke olifanten kunnen worden gebruikt om de rebel voor te bereiden. De sympathieke olifanten kunnen het monster begeleiden naar een pen of een ommuurd gebied en de onderdrukkende interactie kan beginnen.

Back To Top